Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

H εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1974 απο το Γρηγόριο Δημητρίου με στόχο τη κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου και pvc υψηλής ποιότητας και την ουσιαστική και ειλικρινή υποστήριξη του ιδιώτη σε κάθε στάδιο των εργασιών.

 

Έχοντας πάντα ως δεδομένη την άριστη ποιότητα της πρώτης ύλης που χρησιμοποιεί, δούλεψε για πολλά χρόνια συστήματα κορυφαίων εταιρειών όπως Technal,Veka Al, Schueco και τα τελευταία είκοσι χρόνια εξειδικεύεται στη κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου υψηλής ενεργειακής απόδοσης.

 

Διαθέτοντας πλέον την πείρα που μόνο η πολυετής αφοσίωση στη δουλειά μπορεί να δώσει, έχει δημιουργήσει μια δυναμική ομάδα, οργανωμένη έτσι ώστε να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και υψηλής ποιότητας κατασκευές, σε κάθε ιδιώτη με απαιτήσεις. 

 

H ομάδα αυτή διευθύνεται από τον ίδιο και απαρτίζεται απο εξειδικευμένο προσωπικό και άρτια εκπαιδευμένους τεχνίτες με μακρόχρονη τεχνογνωσία, συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων και ιδιαίτερη αγάπη για το αντικείμενο.

 

Με επίκεντρο πάντοτε τον εκάστοτε πελάτη και τις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής του, η ομάδα μας μελετά, κατασκευάζει και εφαρμόζει διαχρονικά κουφώματα αλουμινίου που χαρακτηρίζονται απο απόλυτη ισορροπία μεταξύ ποιότητας, αισθητικής, ενεργειακής απόδοσης και εργονομίας.

Έχοντας δεδομένη την άριστη ποιότητα των κατασκευών, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στη λειτουργικότητά τους και στη σωστή εφαρμογή τους.

 

Η δουλειά μας, όλα αυτά τα χρόνια είναι πάθος για εμάς.

Ο σκοπός μας πάντα ένας. Η ικανοποίηση του πελάτη ότι έκανε τη σωστή επιλογή.

 

 


 

You Tube  Κουφώματα Αλουμινίου 

 

 facebook   Ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου και pvc/ gdimitriou 

 

  twitter   Κουφώματα Αλουμινίου

 

 

 

 

Menu